Nieuws

Derde verdieping Galvanistraat 7 verhuurd

Galvanistraat CV heeft de gehele derde verdieping van de Galvanistraat 7 verhuurd aan Stichting Opella. De totale oppervlakte bedraagt 1.255 vierkante meter alsmede 30 parkeerplaatsen. De begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping (gedeeltelijk) zijn in gebruik bij het Ziekenhuis Gelderse Vallei. Met deze verhuur is het gebouw nagenoeg geheel verhuurd.
 

Driehoek CV van start
 
10 juni 2011 De belegging Driehoek CV is van start gegaan. Met een klein aantal investeerders is de Karwei Bouwmarkt in Aalten aangekocht met als doel deze voor langere tijd te exploiteren. Hiermee heeft Refund Capital wederom met succes een belegging in de markt gezet waarbij de nadruk ligt op een laag risico in combinatie met een aantrekkelijk uitkeerbaar rendement. Dit rendement wordt maandelijks uitgekeerd aan de investeerders.
 
Succesvolle start vastgoedbelegging Zevenmanshaven Oost CV

10 maart 2011 Het prospectus van de belegging Zevenmanshaven Oost CV is door het beleggend publiek bijzonder goed ontvangen hetgeen heeft geleid tot een succesvolle plaatsing van het project in februari en een start van de belegging begin maart.

De belegging ziet op de aankoop en exploitatie van een bouwmarkt in Vlaardingen die langdurig verhuurd is aan Praxis Vastgoed. Het ingelegde commanditaire vermogen bedraagt € 2.500.000. De belegging is gefinancierd bij de Rabobank.

Nera Vastgoed en Prinsenburg bundelen krachten

3 januari 2011 Prinsenburg en Nera Vastgoed hebben besloten hun krachten te bundelen in een strategische alliantie om gezamenlijk vastgoedbeleggingen te initiëren en te beheren.

De samenwerking komt tot uitdrukking in een gezamenlijke vennootschap genaamd Refund Capital die solide, goed verhuurde vastgoedbeleggingen zal aanbieden (www.refundcapital.nl).

Door gebruik te maken van elkaars specialismen zijn we slagvaardiger bij de acquisitie, financiering en het beheer van goed verhuurde vastgoedobjecten. De slagvaardigheid komt tot uitdrukking door samenvoeging van de financierings- en acquisitiekracht van Prinsenburg en de marketing-, syndicatie- en beheerkracht van Nera Vastgoed.

De activiteiten zullen worden verricht vanuit het kantoor in Ede. Voor een beschrijving van beide organisaties wordt verwezen naar de websites www.prinsenburg.nl en www.neravastgoed.nl.

Login

Nieuws
Derde verdieping Galvanistraat 7 verhuurd
Driehoek CV van start
Succesvolle start vastgoedbelegging Zevenmanshaven Oost CV
Nera Vastgoed en Prinsenburg bundelen krachten