Organisatie

Refund Capital BV is de initiatiefnemer van vastgoedbeleggingen bestaande uit verhuurd onroerend goed gelegen in Nederland. De vastgoedbeleggingen worden gestructureerd in de vorm van commanditaire vennootschappen (CV’s), waarbij één of een aantal investeerders als commanditaire vennoot betrokken is.

Zowel Refund Capital BV als haar dochtervennootschappen die als beherend vennoot optreden zijn gevestigd in Ede en de directie wordt gevoerd door de heren Van Zwet, Gieling en De Lange.

Peter van Zwet (1975) heeft na zijn studie bouwkunde in Den Haag bedrijfskunde gestudeerd aan Universiteit Nyenrode met financieel management als specialisatie.
Daarna werkte hij als asset manager Europa bij Euro American Investors Group BV en was daar verantwoordelijk voor zowel Nederlandse als Europese ontwikkelings- en beleggingsprojecten. Hierna is hij property manager geweest bij Jones Lang Lasalle Vastgoedmanagement BV. In deze laatste functie was hij property manager voor institutionele vastgoedbeleggers, waaronder Bouwfonds Asset management BV en Achmea Vastgoed BV. Sedert 2006 is Van Zwet mede oprichter en partner van Nera Vastgoed BV; een in Rotterdam gevestigde organisatie die zich richt op vastgoed beleggen- en ontwikkelen.

Marc Gieling (1968) heeft na het afronden van zijn studie financiële bedrijfseconomie in 1995 aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam brede ervaring opgedaan in de vastgoedbeleggingswereld. Hij is ondermeer werkzaam geweest bij Euro American Investors Group BV, een aanbieder van besloten vastgoedbeleggingen in Den Haag en hij was beheerder van het Woon Winkel Fonds, van het beursfonds Vastgoed Mixfonds en het Global Multi Asset Fund. In 2001 voltooide Marc Gieling de postdoctorale opleiding Master of Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam. Sedert 2006 is Gieling mede oprichter en partner van Nera Vastgoed BV; een in Rotterdam gevestigde organisatie die zich richt op vastgoed beleggen- en ontwikkelen.

Daniel de Lange (1985) heeft accountancy gestudeerd aan de universiteit Nyenrode. Daarnaast was hij tevens werkzaam in de accountancy bij Mazars waar hij onderdeel uitmaakte van het controle team. Daarna volgde de overstap naar de vastgoedbeleggingswereld. De Lange is inmiddels zes jaar werkzaam bij Prinsenburg, een vastgoedbeleggingsmaatschappij. In 2009 voltooide Daniel de Lange de HBO studie Fiscale Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Login

Nieuws
Derde verdieping Galvanistraat 7 verhuurd
Driehoek CV van start
Succesvolle start vastgoedbelegging Zevenmanshaven Oost CV
Nera Vastgoed en Prinsenburg bundelen krachten